Rezervace lekcí a kurzů

Přihlašení na lekci a správa rezervací je možná pouze pokud jste do rezervačního systému přihlášeni v okně rozvrhu. Pokud jste u nás poprvé, nejdříve je třeba registrovat se do rezervačního systému.

Registrace do rezervačního systému - klikněte na Přihlásit se v pravém horním rohu rozvrhunebo na libovolnou lekci a pod jejim popisem na Registrovat se. Dále postupujte dle pokynů.

Rezervace jedné lekce - v rozvrhu vyberete lekci, na kterou se chcete přihlásit a klikněte na ni. Pod popisem lekce klikněte na Přihlásit a dál pokračujete dle pokynů v okně. 
Přihlašování končí 30 minut před začátkem lekce. Po tomto čase se již nejde na lekce přes rezervační systém přihlásit. 
V tabulce rozvrhu je vidět, kolik míst je z celkové kapacty obsazených. 
Pokud v rozvrhu vidíte, že je na lekci místo a že nebyla zrušena pro malý zájem, můžete na lekci přijít i bez předchozí rezervace.

MultiSport - tato kartička Vám umožní vstup na jakoukoliv 60ti minutovou lekci. Na delší lekce nemůžeme kartičky přijímat. Rezervaci lekce si vytvoříte stejným způsobem jak je uvedeno výše.

Rezervace kurzu - přihlášení do kurzu probíhá na samostatné stránce, kde jsou vypsány kurzy, které budeme v nejbližší době otevírat. Kliknete na vybraný kurz, zvolíte přihlásit a dál pokračujete dle pokynů.
Přihlášením do kurzu si zajistíte místa na všech kurzových lekcích (není tedy třeba se přihlašovat na jednotlivé lekce). 
Kurzy

Dotazy ohledně rezervací posílejte na yoga@yogaspace.cz