ON-LINE LEKCE JÓGY

Přidejte se ke komunitě on-line jogínů. On-line lekce jógy probíhají přes aplikaci ZOOM.US (stačí stáhnout a nainstalovat aplikaci zoom.us, bez registrace). Lekce jsou zobrazeny v rozvrhu, kde se na ně také přihlásíte.

Cena lekce: 60 min. = 126 kreditů, 75 min. = 162 kreditů.

On-line lekce NELZE platit kartou Multisport.

Na lekci je potřeba se přihlásit, potřebujete mít dostatek platných kreditů nebo aktivní členství na svém účtu v našem rezervačním systému. Kredity i permanentky zakoupite on-line při rezervaci lekce. Platit on-line můžete kartou nebo tlačítky pro bankovní převod, zaplacené kredity či permanentky máte přidané hned po zaplacení. Přihlášení na lekci je možné do 15 minut před jejim začátkem.

Platbu za kredity je možné provést i běžným převodem na účet.
Kredity jsou v tomto případě přidány až po připsání platby na náš účet, trvá to tedy déle (1-2 pracovní dny). Vložte si kredit ke svému účtu s předstihem. Číslo účtu: 2502531214 / 2010

(Využijte možnosti koupit zvýhodněný kredit za 1,000 Kč. Více v CENÍKu).

Odkaz na lekci najdou všichni přihlášení 20 min před začátkem lekce v rozvrhu po rozkliknutí dané lekce nebo v emailu (může být ve spamu). 

U každé lekce je uveden minimální počet přihlášených. Pokud je přihlášek méně, systém lekci zruší 1 hodinu před jejím začátkem. Přihlášení dostanou zprávu o zrušení e-mailem  a použité kredity se jim vrátí.
Přenos probíhá přes ZOOM.us, pro připojení se k lekci je potřeba stáhnout a nainstalovat aplikaci zoom.us do počítače nebo mobilu (registrce v aplikaci zoom.us není potřeba). 

Lekce jsou zobrazeny v rozvrhu, kde se na ně také přihlásíte.

Těšíme se na Vás on-line! Yogaspace